Pohjois-Suomen Messut, messut, rakentajamessut, rakentaminen, remontointi, sisustus, sisustaminen, sisustusmessut, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelija, remontoija, rakentaja, korjausrakentaminen, uudisrakentaminen, omakotitalo, kesämökki, vapaa-ajan asunto, asunto, koti, LVI-työt, sähkötyöt, katon korjaaminen, seniori, vanhus, ikä-ihminen, kotihoito, apuvälineet, seniorimessut, seniori-messut, ysävä-palvelu, ystävyys, kirjamessut, kirjallisuus, kirja, kirjat, lukeminen, matkailu, harrastukset, harrastus, vapaaehtoistyö, perhe, kumppani, aviopuoliso, terveys, terveet elämäntavat, terveydenhoitopalvelut, sairaanhoito, mieliala, Eteenpäin, koulutusmessut, rekrytointi, koulutus, työelämä, oppilas, oppilaat, koululaiset, koululainen, opiskelija, opiskelijat, koulutusvaihtoehdot, yliopisto, korkeakoulu, ammattikorkeakoulu, ammattikoulu, jatko-opiskelu, kymppiluokka, ammatti, työntekijä, työnhakija, yrittäjä, yritys
fb Facebook Instagram You Tube
kemi_kultkeskus

Kemin kulttuurikeskus, Kemi

Marina Takalon katu 3, 94100 Kemi
Palvelupäällikkö Hannu Teppola,
gsm 040 539 3071, faksi (016) 254 765
hannu.teppola(at)kemi.fi
Tilojen lisätiedot, varaukset ja vuokraus:
sähköposti: kulttuurikeskus(at)kemi.fi
puh.  016 258 207 ja 040 539 3071
faksi 016 254 765

Sijainti karttapalvelussa

Kemin kulttuurikeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Kemin sydämessä, kauppatorin laidalla. Kulttuurikeskuksen tiloissa toimivat mm. Kaupunginkirjasto, Kemin taidemuseo, Kemin kaupungin historiallinen museo, Kaupunginteatteri, Kivalo-opisto ja Länsi-Pohjan musiikkitoimi.

Kun tarvitset kulttuuri- tai kokouspalveluita, Kemin kulttuurikeskus tarjoaa
- erikokoisia tiloja erilaisin maustein
- ateriapalvelut, kukkalaitteet ja liputukset
- huipputekniikkaa
- äänentoisto- ja tulkkauslaitteiden vuokrausta
- täydelliset av-palvelut myös omiin tiloihin

Teatterisali

Kemin kulttuurikeskuksen tiloista suurin ja juhlavin on teatterisali, jossa on istumapaikat 324 henkilölle. Teatterin saliin voidaan tarvittaessa järjestää ajanmukainen AV-välineistö.

Iso auditorio

Kemin kulttuurikeskuksen valoisa iso auditorio on 240-paikkainen. Se on erityisesti luentoihin ja kokouksiin sopiva tila. Auditoriossa on valikoimiltaan laaja ja monipuolinen AV-välineistö.

Pieni auditorio

Kemin kulttuurikeskuksen lämminhenkinen pieni auditorio on 120-paikkainen. Pienen auditorion AV-välineistö on riittävä vaativimpiinkin esityksiin ja luentoihin.

Kokoushuone 310

Viihtyisä ja muuntautumiskykyinen tila kokouksiin haluamallasi tekniikalla.
Kaikkiin tiloihin on mahdollista saada myös tulkkauslaitteet ja tilojen varustus järjestetään tilaajan toiveiden mukaan.